Calitate si incedere, pentru tine.

Din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii la cele mai inalte standarde in domeniul constructiilor, dezvoltam permanent relatii de parteneriat cu cele mai bune firme din domeniu.

Seriozitatea si profesionalismul sunt cele mai importante aspecte pentru noi, consideram ca doar pe aceasta baza putem implementa servicii si produse de calitate in cadrul firmei GMI Construct.
Timp de peste 75 de ani, Grupul VELUX a creat condiții mai bune de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în interiorul mansardei.
Introducând în fiecare an multe soluții inovatoare, FAKRO sporește calitatea și extinde funcționalitatea ferestrelor de mansardă pentru a îndeplini așteptările clienților din întreaga lume.
Acoperișul reprezintă o operă de artă” - această maximă este esenţa activităţii noastre de mai mulți ani. O realizăm cu responsabilitate, angajament personal şi conştiinţa perfectă a noţiunii pe care o transmite.
Următorul pas în consolidarea poziţiei companiei pe piaţă a fost crearea unui brand puternic, care să se impună prin calitate superioară, dar şi prin unicitate, astfel a apărut Wetterbest®.
Firma GEVolt ELECTRIC Bistriţa, firmă specializată in proiectare şi execuţie instalaţii electrice, dar şi producţie echipamente şi tablouri electrice.
We build the Erkado brand based on the experience of three generations, modern technologies and a unique atmosphere that is inscribed in the family nature of the company.
SC Belgodi SRL prezinta avantajul celor mai bune preturi la BETON SI PRODUSE DE BALASTIERA. Principalele noastre argumente sunt seriozitatea, profesionismul, raportul calitate-pret.
În familia MARK – tradiţia în exploatarea şi prelucrarea lemnului priveşte în urmă cu peste 200 de ani.
Societatea UNILEM, parte a grupului Uniform S.p.A. - lider european in productia de sisteme pentru ferestre, are o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania. Produsele noastre poarta semnatura calitatii, profesionalismului si experientei castigate in timp.
Prezenta in toata tara prin reprezentanti de vanzari si echipe tehnice, compania RTH este un important producator si importator direct pentru toata gama de inchideri industriale si rezidentiale.

Barrier Romania

Barrier® oferă un pachet complet de servicii de înaltă calitate. Ferestrele Barrier® sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 600 de angajaţi, fiind renumite atât în România, cât și în partea de est a Europei.

Liderul zonei de est a României în producția tâmplărieitermoizolante din PVC, Barrier®, vizează continuarea proiectului de extindere a gamei de produse și servicii la 360 grade. În urma investiţiei finalizate în 2014, Barrier® deține cel mai modern complex de producție de ferestre și uși din România.

Contacteaza-ne

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?
Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

GMI construct acoperis bistrita alb

 

GMI Construct - Solutia completa pentru constructii - calitate si profesionalism, toate intr-un singur loc, pentru tine.
Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.

Telefon: +40 786 365 307
email: office@gmigrup.ro
web: www.gmigrup.ro

GMIGRUP.ro foloseste doar cookies functionale, instalate automat de Google. Aceste Cookies sunt necesare pentru functionalitatea optima a web site-ului.
Ok Decline