GMI Construct - Servicii

Oferim o gama variata de produse si servicii: structuri de acoperisuri complete cu materiale IMPRO si WETTERBEST, ferestre de mansarda FAKRO si VELUX, scari de mansarda FAKRO, ferestre si produse BARRIER, tamplarie exterioara si interioara lemn masiv MARK, usi de interior si exterior ERKADO.

Solutia completa pentru constructii - calitate si profesionalism, toate intr-un singur loc, pentru tine.
Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.

Acoperisuri complete si accesorii

Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis. GMI Construct ofera solutii flexibile si ingenioase pentru acoperisul tau.

Executam lucrari de acoperisuri simple si complexe, cu un design special si modren. Punem la dispozitia clientului toata gama de produse necesare pentru realizarea acoperisului. Culori si forme variate, in functie de design-ul constructiei.
Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.
Vezi mai multe aici

Ferestre | Produse BARRIER®

Barrier® oferă un pachet complet de servicii de înaltă calitate.

Ferestrele Barrier® sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 600 de angajaţi, fiind renumite atât în România, cât și în partea de est a Europei. Aici se realizează și produsele speciale din PVC, cum ar fi structurile curbe și cele la unghi, obloanele și ușile.
Vezi mai multe aici

Ferestre mansarda | Scari acces pod

Calitate sporita si solutii inovatoare. Cele mai intuitive ferestre pentru mansarda ta. Doar de la producatori cu renume.

GMI Construct ofera produse si servicii pentru ferestre de mansarda. Alege dintr-o gama variata de ferestre pentru mansarda ta, durabile, sigure si functionale.
Vezi mai multe aici

Usi Interior | Exterior

Usi si accesorii pentru interior si exterior marca Erkado. Calitate maxima la preturi accesibile.

Construim marca Erkado bazată pe experiența a trei generații, tehnologii moderne și o atmosferă unică care este înscrisă în natura familială a companiei. Suntem incantanti sa va prezentam cele mai recenta produse.
Vezi mai multe aici

Tamplarie lemn Interior | Exterior

Calitate prin traditie. In familia MARK – tradiţia în exploatarea şi prelucrarea lemnului priveşte în urmă cu peste 200 de ani.

Tradiţia calităţii însăşi este filozofia companiei Mark.
Vezi mai multe aici

Usi INDUSTRIALE si REZIDENTIALE

Compania RTH Proconstruct se plaseaza in top 5 producatori si importatori directi pentru toata gama de inchideri rezidentiale si industriale.

RTH ProConstruct a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune materiale si solutii, astfel incat putem oferi clientilor nostri produse fiabile cu un raport calitate-pre foarte bun.
Vezi mai multe aici

Ferestre si usi placate cu aluminiu

Societatea UNILEM, parte a grupului Uniform S.p.A. - lider european in productia de sisteme pentru ferestre, are o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania.

Uniform proiecteaza si produce sisteme lemn-aluminiu pentru ferestre si usi din anul 1988.
Vezi mai multe aici

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

GMI construct acoperis bistrita alb

 

GMI Construct - Solutia completa pentru constructii - calitate si profesionalism, toate intr-un singur loc, pentru tine.
Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.

Telefon: +40 786 365 307
email: office@gmigrup.ro
web: www.gmigrup.ro

GMIGRUP.ro foloseste doar cookies functionale, instalate automat de Google. Aceste Cookies sunt necesare pentru functionalitatea optima a web site-ului.
Ok Decline