Acoperisuri complete

Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis. GMI Construct ofera solutii flexibile si ingenioase pentru acoperisul tau.

Executie lucrari de acoperisuri simple pana la acoperisuri complexe cu un design special si modren. Punem la dispozitia clientului toata gama de produse necesare pentru realizarea acoperisului. Culori si forme variate, in functie de design-ul constructiei. Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.
Tigla metalica: Wetterbest, IMPRO | Sisteme pluviale: IMPRO

Montaj acoperis | Executie lucrari acoperis tigla metalica

Constructii de acoperis sigure, indiferent de complexitatea lucrarii, solutiile noastre de executare garanteaza durabilitate si calitate in timp.

Modern sau clasic, dispunem de o gama variata de servicii, fie ca e vorba de reparatia unui acoperis existent sau de constructia unui acoperis nou.

Dulgherie

GMI Construct executa lucrari de dulgherie acoperis, structuri de lemn pentru acoperis.

Rezistenta acoperisului se bazeaza pe dulgherie, pentru un acoperis durabil in timp va oferim servicii complete pentru acoperis. Dulgherii nostri va stau la dispozitie cu experianta si seriozitate, materiale de calitate care dureaza in timp.

Sisteme Pluviale

Sisteme pluviale executate pentru drenajul apei de pe acoperis, rezistente la schimburi de temperaturi, durabile si calitative.

Sisteme pluviale compatibile cu majoritatea sistemelor de invelire (acoperis). Destinate pentru constructii noi sau renovari, gama variata de forme si culori, instalare rapida.

Jgheaburi si burlane

Sisteme semirotunde si rectangulare de jgheaburi si burlane.

Montate cu carlige de fixare solide, design modern pentru orice tip de constructie. Jgheaburi calitative si eficiente care preiau o mare cantitate de apa, instalare rapida si precisa cu o gama larga de culori.

Parazapezi si alte accesorii

Se folosesc pentru a impiedica alunecarile de zapada. Sunt folosite la acoperisuri care au unghi de inclinare mai mare sau care au o suprafata mare.

Parazapezile se monteaza paralel deasupra de streasina si se fixeaza pe suporti speciali conceputi. Sunt compatibili cu majoritatea modelelor de acoperis metalic

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

GMI construct acoperis bistrita alb

 

GMI Construct - Solutia completa pentru constructii - calitate si profesionalism, toate intr-un singur loc, pentru tine.
Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.

Telefon: +40 786 365 307
email: office@gmigrup.ro
web: www.gmigrup.ro

GMIGRUP.ro foloseste doar cookies functionale, instalate automat de Google. Aceste Cookies sunt necesare pentru functionalitatea optima a web site-ului.
Ok Decline