Ferestre | Produse BARRIER®

Barrier® oferă un pachet complet de servicii de înaltă calitate.

Ferestrele Barrier® sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 600 de angajaţi, fiind renumite atât în România, cât și în partea de est a Europei. Aici se realizează și produsele speciale din PVC, cum ar fi structurile curbe și cele la unghi, obloanele și ușile.
Liderul zonei de est a României în producția tâmplăriei termoizolante din PVC, Barrier®, vizează continuarea proiectului de extindere a gamei de produse și servicii la 360 grade.

Ferestrele Barrier 70

Ferestrele Barrier 70 sunt potrivite pentru lucrări de reabilitare termică, modernizare sau reamenajare.

Ferestrele Barrier 70 pot fi folosite cu succes în orice alte lucrări de reamenajare, nu numai pentru locuințe: pensiuni, mici sedii de birouri, case de vacanță sau proiecte publice, unde eficiența ar trebui să fie primul cuvânt. Materialele de înaltă calitate utilizate la producerea ferestrelor Barrier 70, cele mai bune din categoria din care fac parte, sunt garanția bunei funcționări și a rezistenței acestora în timp.
Mai multe detalii aici

Ferestrele Barrier 80+

Sinteza confortului în 80 de mm. Barrier 80+ poate fi numit un produs al viitorului.

Pe o scara a ferestrelor şi uşilor din profile clasice din PVC, Barrier 80+ se afla pe treapta cea mai de sus, relevând un potenţial arhitectural şi tehnic nebanuit de mare: arhitectural, datorita sistemului complet de profile ce poate acoperi orice configuraţie specifica domeniului rezidenţial, datorita libertaţii formale şi bogaţiei coloristice şi, tehnic, datorita performanţelor de top ale indicatorilor de izolare şi protecţie.
Mai multe detalii aici

Ferestre BARRIER 100

Aceasta este categoria de ferestre și uși pentru case pasive de la Barrier®. Profilele REHAU de top, Geneo PHZ®, conferă caracteristici izolatoare și de stabilitate optime.

În concordanță cu principiul de bază al casei pasive – mai mult confort cu mai puțină energie – ferestrele Barrier 100 au adus parametrii de termoizolare și etanșeizare la valori nemaiîntâlnite până acum. 
Vezi aici toate detaliile

Rulouri aluminiu BARRIER

Rulourile oferă un plus de protecţie pentru ferestre și pentru căminul dumneavoastră, atât în faţa vremii şi a zgomotelor, cât şi a tentativelor de efracţie.

Rulourile exterioare sunt disponibile în Europa de peste 40 de ani. Ele au fost făcute inițial din lemn, apoi din PVC, dar cele mai recente modele sunt fabricate din aluminiu cu izolație din spumă poliuretanică.
Vezi aici toate detaliile

Usi garaj BARRIER

Barrier Garaj produce și instalează elementele ce permit accesul ușor și sigur al autovehiculelor în incinte și în clădiri.

Soluții integrate de închideri - Barrier® participă activ la realizarea altor elemente de închidere a clădirilor (ferestre și uși). Astfel, sunt îndeplinite premisele ca design-ul ușilor de garaj să se integreze unitar cu celelalte elemente în conceptul arhitectural general.
Vezi aici toate detaliile

BARRIER BISTRITA

Barrier® este un brand puternic, sub umbrela căruia veţi găsi numai produse de înaltă calitate, concepute cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră și a celor mai bune materiale.

Profesioniștii noștri desăvârșiţi sunt mereu atenţi la nevoile reale ale clienţilor, pentru a vă putea propune soluţii capabile să satisfacă orice nivel de exigenţă. Devine astfel firesc ca atunci când vine vorba de ferestre de calitate, primul cuvânt care vă vine în minte, să fie Barrier.
Veți găsi în Barrier® un partener de încredere, ce vă va fi alături pe tot parcursul procesului de alegere, configurare și instalare a noilor ferestre și uși. Satisfacţia oferită de produsele de calitate care își găsesc locul integrându-se perfect în locuinţele românilor este de neegalat.
Vezi aici totul despre BARRIER

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

GMI construct acoperis bistrita alb

 

GMI Construct - Solutia completa pentru constructii - calitate si profesionalism, toate intr-un singur loc, pentru tine.
Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.

Telefon: +40 786 365 307
email: office@gmigrup.ro
web: www.gmigrup.ro

GMIGRUP.ro foloseste doar cookies functionale, instalate automat de Google. Aceste Cookies sunt necesare pentru functionalitatea optima a web site-ului.
Ok Decline