Ferestre mansarda | Scari acces pod

Calitate sporita si solutii inovatoare. Cele mai intuitive ferestre pentru mansarda ta. Doar de la producatori cu renume.

GMI Construct ofera produse si servicii pentru ferestre de mansarda. Alege dintr-o gama variata de ferestre pentru mansarda ta, durabile, sigure si functionale.

Ferestre mansarda: VELUX, FAKRO | Ferestre si usi placate cu aluminiu UNILEM

Ferestre de mansarda FAKRO

Cu ferestrele Atic FAKRO te poţi bucura de o explozie de lumină în încăpere și o vedere panoramică de neegalat.

Ferestrele atic se montează în peretele vertical, la întâlnirea cu planul acoperișului, pentru a se combina cu ferestrele de mansardă FAKRO. Combinarea ferestrelor atic cu cele de mansardă asigură o cantitate mai mare de lumină în încăpere și vedere panoramică în exterior.
Mai multe detalii aici

Ferestre balcon FAKRO

Ferestre inovatoare, în două canaturi suprapuse, cu dimensiuni generoase care, prin simpla deschidere, se transformă într-un balcon ce ne invită la aer curat și de unde putem admira peisajul panoramic.

Canatul superior se deschide până la un unghi de  45°, canatul inferior creează zona balconului.
Mai multe detalii aici

Ferestre de mansarda VELUX

Un dormitor mai luminos

Datorită unui grup de ferestre de mansardă, acest dormitor de la nivelul superior al mansardei beneficiază acum de lumină naturală din abundenţă pe timpul zilei. Confortabila operare din partea de sus a ferestrelor noastre standard uşurează deschiderea ferestrelor chiar şi când patul este lângă ele.
Vezi aici toate produsele VELUX

Ferestre de mansarda VELUX INTEGRA®

Dormind sub stele

Acoperişul foarte înclinat al acestui dormitor a permis montarea unui grup de patru ferestre de mansardă mari, care oferă acum o privelişte panoramică fantastică. Pentru că nu sunt uşor accesibile, toate sunt ferestre de mansardă VELUX INTEGRA® care sunt acționate cu tableta de control cu ecran tactil.
Vezi aici toate produsele VELUX

Scările de acces la pod FAKRO

Scările modulare de acces la pod sunt răspunsul nostru la nevoia de spațiu, de ușurință în utilizare, de încredere și siguranță în expoatare și, nu în ultimul rând, la nevoia unui raport corect între calitate și preț.

Tot ce ai nevoie, intr-o singura solutie. Economie de spatiu, montaj simplu, operare usoara, accesorii si garantia FAKRO - 3 ani.
Vezi aici toata gama de scari FAKRO

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

GMI construct acoperis bistrita alb

 

GMI Construct - Solutia completa pentru constructii - calitate si profesionalism, toate intr-un singur loc, pentru tine.
Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.

Telefon: +40 786 365 307
email: office@gmigrup.ro
web: www.gmigrup.ro

GMIGRUP.ro foloseste doar cookies functionale, instalate automat de Google. Aceste Cookies sunt necesare pentru functionalitatea optima a web site-ului.
Ok Decline