Ferestre si usi placate cu aluminiu UNILEM

Societatea UNILEM, parte a grupului Uniform S.p.A. - lider european in productia de sisteme pentru ferestre, are o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania.

Produsele noastre poarta semnatura calitatii, profesionalismului si experientei castigate in timp.

Ferestre si usi lemn-aluminiu

Uniform proiecteaza si produce sisteme lemn-aluminiu pentru ferestre si usi din anul 1988.

Lucrand cu profesionalism si imbunatatind mereu gama de produse, compania a crescut constant castigand astfel pozitia de lider european in domeniu. Mereu cautand sa atinga excelenta, alaturi de pasiunea de a gasi solutii inovatoare.
Vezi aici catalogul ferestre-usi

Pereti Cortina UniTherm

Noul sistem de perete cortina UNITHERM din lemn-aluminiu este gandit pentru a fi construit si asamblat cu precizie si viteza.

Datorita caracteristicilor sale estetice, de etansare si de economisire a energiei sistemul UNITHERM poate fi utilizat atat la constructiile noi cat si pentru renovari.
Vezi aici mai multe detalii

Obloane Unilem

Tehnologia de sudare a colturilor garanteaza maxima rezistenta si calitate in timp. Vopsirea executata dupa sudare asigura colturilor o rezistenta perfecta si inbunatateste aspectul produsului finit.

Folosite pentru a regla cantitatea de aer si de lumina ce patrunde intr-o camera, obloanele au un rol atat decorativ cat si functional, imbinandu-se intr-un mod armonios cu ahitectura cladirii si oferind in acelasi timp ventilatie si protectie solara, totodata protejand geamurile de capriciile vremii.
Vezi mai multe detalii aici

Despre UNILEM

Societatea Unilem, are sediul in orasul Bacau, in nord-estul Romaniei. A fost infiintata in 2002 pentru productia de lemn stratificat.

Competenta tehnicienilor nostri, romani si italieni, a permis consolidarea in timp a unei productii mereu in ascensiune puternica:
  • Selectionam si achizitionam bustenii direct din padurile nationale;
  • Producem cheresteaua intr-un gater modern din firma noastra;
  • Uscam cheresteaua in 12 uscatoare ce ruleaza programe diferite in functie de esenta uscata;
  • Cheresteaua uscata este ulterior atent transformata in lamele care sunt incleiate intre ele si stratificate obtinandu-se astfel un profil cu o excelenta stabilitate si rezistenta.

Profilele obtinute prin procesul mentionat, sunt o parte inmagazinate pentru a fi comercializate direct catre clientii nostri de semifabricate si restul este lansat in procesul intern de productie de usi, ferestre si pereti cortina din lemn, cu placare de aliaj de bronz si aluminiu.
Afla totul despre UNILEM aici

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

GMI construct acoperis bistrita alb

 

GMI Construct - Solutia completa pentru constructii - calitate si profesionalism, toate intr-un singur loc, pentru tine.
Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.

Telefon: +40 786 365 307
email: office@gmigrup.ro
web: www.gmigrup.ro

GMIGRUP.ro foloseste doar cookies functionale, instalate automat de Google. Aceste Cookies sunt necesare pentru functionalitatea optima a web site-ului.
Ok Decline