Game variate de usi RTH Proconstruct

Compania RTH Proconstruct se plaseaza in top 5 producatori si importatori directi pentru toata gama de inchideri rezidentiale si industriale.

Inovatie, design, siguranta si confort, functionalitate indelungata in conditii optime.

Usi INDUSTRIALE

RTH ProConstruct a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune materiale si solutii, astfel incat putem oferi clientilor nostri produse fiabile cu un raport calitate-pre foarte bun.

Produse: usi sectionale industriale, usi rulou industriale, usi armonice, grilaje metalice aluminiu, usi din lemn, burdufe izotermice, rampe de egalizare, module de incarcare, rampe hidraulice foarfeca, rampe de muchie, usi rapide repliere, egalizatoare de rampa mobile, usi rapide cu rulare, usi rapide turbo spirala, usi rapide spirala, usi culisante automate - si multe altele.
Vezi aici produsele

Usi REZIDENTIALE

Prezenta in toata tara prin reprezentanti de vanzari si echipe tehnice, compania RTH este un important producator si importator direct pentru toata gama de inchideri industriale si rezidentiale.

Produse: usi de garaj sectionale, usi cu panouri din lemn, usi personalizate cu fototapet, usi le perle, usi de garaj rulou, usi de garaj basculante, rulouri exterioare, plase insecte, automatizari porti batante, automatizari porti culisante, bariere, automatizari usi garaj, usi de exterior, usi interior cu finisaj sintetic, usi interior cu furnir natural, usi de intrare in apartament.
Vezi aici produsele

De ce sa alegi RTH

RTH – PRODUCATOR IMPORTANT IN DOMENIUL INCHIDERILOR INDUSTRIALE SI REZIDENTIALE.

  • Compania RTH Proconstruct se plaseaza in top 5 producatori si importatori directi pentru toata gama de inchideri rezidentiale si industriale
  • De 10 ani, RTH are peste 200 de distribuitori in toata tara, precum si in tarile din regiune: Bulgaria, Republica Moldova si Italia
  • Printre partenerii traditionali RTH gasim producatori internationali cu o vasta experienta in domeniul automatizarilor: BFT Italia si MFZ Germania
  • RTH este unic distribuitor al produselor Breda Italia pe piata din Romania
  • Inovatie, design, siguranta si confort, functionalitate indelungata in conditii optime
  • Interventie rapida si service in 24 ore cu echipe tehnice specializate
  • Garantie minima de 2 ani si cel mai bun raport calitate-pret, pe fiecare categorie
  • Hala de productie de peste 2.500 mp cu o capacitate ridicata de executie, produse in stoc, termene de livrare foarte scurte, showroom inovativ unde pot fi testate zeci de produse
  • Singurul producator din Europa de usi de garaj personalizate cu imagini FotoTapet

Catalog complet USI Industriale si Rezidentiale RTH

Toate detaliile depsre produsele RTH.

Download

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

GMI construct acoperis bistrita alb

 

GMI Construct - Solutia completa pentru constructii - calitate si profesionalism, toate intr-un singur loc, pentru tine.
Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.

Telefon: +40 786 365 307
email: office@gmigrup.ro
web: www.gmigrup.ro

GMIGRUP.ro foloseste doar cookies functionale, instalate automat de Google. Aceste Cookies sunt necesare pentru functionalitatea optima a web site-ului.
Ok Decline