Cele mai bune oferte, pentru tine.

Seriozitatea si profesionalismul sunt cele mai importante aspecte pentru noi, consideram ca doar pe aceasta baza putem implementa servicii si produse de calitate in cadrul firmei GMI Construct.

Doresti sa afli mai multe depsre produsele noastre? Completeaza formularul de mai jos impreuna cu detaliile pe care vrei sa la afli si unul din agentii nostri te va contacta in cel mai scurt timp!

Barrier Romania

Barrier® oferă un pachet complet de servicii de înaltă calitate. Ferestrele Barrier® sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 600 de angajaţi, fiind renumite atât în România, cât și în partea de est a Europei.

Liderul zonei de est a României în producția tâmplărieitermoizolante din PVC, Barrier®, vizează continuarea proiectului de extindere a gamei de produse și servicii la 360 grade. În urma investiţiei finalizate în 2014, Barrier® deține cel mai modern complex de producție de ferestre și uși din România.

Contacteaza-ne

Ai o intrebare ? Doresti sa discuti cu noi?
Pentru intrebari despre produse si alte detalii, contacteaza-ne !

GMI construct acoperis bistrita alb

 

GMI Construct - Solutia completa pentru constructii - calitate si profesionalism, toate intr-un singur loc, pentru tine.
Garantam calitatea si durabilitatea lucrarii.

Telefon: +40 786 365 307
email: office@gmigrup.ro
web: www.gmigrup.ro

GMIGRUP.ro foloseste doar cookies functionale, instalate automat de Google. Aceste Cookies sunt necesare pentru functionalitatea optima a web site-ului.
Ok Decline